Warmste Truckrun 2021 brengt 20.000 euro op voor twee goede doelen

20.000 euro voor goed doel dankzij Warmste Truckrun ©Gouden Truckers vzw – Artikel: JS – Foto: Kiekahbooh Fotografie

Genk – Op 9 oktober 2021 was er de Warmste Truckrun 2021. Een editie zoals er nog geen één was geweest mede dankzij het corona virus en alle zaken die er bij kwamen kijken zoals ook bijkomende kosten door het Covid Safe Ticket. Organisatorisch was het allemaal niet evident maar toch stond er een mooi evenement waarbij er 400 vrachtwagens aanwezig waren met chauffeurs die hun warm hart toonden om de twee goede doelen, Ouders van Verongelukte Kinderen en Een Hart voor Limburg, van dit jaar te steunen.

Lees verder onder de foto

Samen met alle sponsors, chauffeurs, standhouders en bezoekers kunnen wij ondanks verschillende tegenslagen en de extra kosten door corona toch met trots aankondigen dat er uiteindelijk 20.000 euro geschonken kan worden aan onze goede doelen. Een Hart voor Limburg mag zich aan 6.000 euro verwachten en Ouders van Verongelukte Kinderen kunnen wij maar liefst 14.000 euro aan extra middelen bezorgen! De overhandiging van de cheques vond plaats op het Thor Park te Genk.

Bij deze willen wij alle sponsors en sympathisanten opnieuw bedanken om dit mee mogelijk te maken. Ondertussen is de organisatie, na een periode van reflectie over de afgelopen editie, toch weer gestart met de voorbereidende gesprekken voor een volgende editie op een nieuwe, maar vooral meer geschikte, locatie voor de Warmste Truckrun. Het wordt tijd voor zowel de organisatie als het evenement om volwassen te worden, om het concept van de Warmste Truckrun alle eer aan te doen. Wij zullen op tijd en stond onze partners en sponsors inlichten over de volgende editie, zijn locatie en de hernieuwde aanpak en hopen dat zij ook voor de volgende editie mee op de kar springen.

Fotogallerij