algemene voorwaarden

De Gouden Truckers

goudentruckers.be algemene voorwaarden

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

2. Om uw retourzending te voltooien

Neem steeds eerst contact op met de winkel om de retour te regelen. Een mailtje naar info@goudentruckers.be is hiervoor de aangeraden methode. Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen we je een e-mail om je te melden dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een bedrag teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze. Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Vaak is er enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is geboekt.

Uitverkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Sale artikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Ruilen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op info@goudentruckers.be

Geschenken

Als het artikel bij aankoop als cadeau was gemarkeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een tegoed voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel is ontvangen, wordt een cadeaubon naar je toegestuurd.

Als het artikel bij aankoop niet was gemarkeerd als een cadeau, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om deze later aan jou te geven, sturen we een terugbetaling naar de cadeaugever en zullen zij op de hoogte worden gesteld van je retourzending.

Retourzendingen verzenden

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product je bereikt variëren.

Als u duurdere artikelen retourneert, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op via info@goudentruckers.be voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen.

Beursstanden
Annuleringen van beursstanden dienen minimaal 30 dagen voor de geplande datum van het evenement schriftelijk of via e-mail (info@goudentruckers.be) te worden gemeld. Indien een annulering later dan deze termijn plaatsvindt, is de volledige factuur opeisbaar.

3. Beursstanden

Beursstanden
Annuleringen van beursstanden dienen minimaal 30 dagen voor de geplande datum van het evenement schriftelijk of via e-mail (info@goudentruckers.be) te worden gemeld. Indien een annulering later dan deze termijn plaatsvindt, is de volledige factuur opeisbaar.

Welkom bij De Gouden Truckers. Onze website gebruikt cookies om u een optimale ervaring te garanderen.