Editie 2021

Bedankt!

Een terugblik op de editie van 2021. Een grote dank jullie wel aan alle deelnemers, standhouders, vrijwilligers en bezoekers.

De Editie 2021 is er één waaruit veel geleerd is maar waar ook een mooie opkomst bij was en waar veel mensen een mooie dag beleefd hebben.

De organisatie is ondertussen al gestart met de gesprekken voor een nieuwe locatie waarbij we jullie nog meer kunnen bieden en waarbij zelfs een mogelijkheid tot groei is van het evenement. De Warmste Truckun mag naar een hoger niveau getild worden, en daar zijn wij nu al volop over aan het brainstormen.

Verder is de organisatie bezig met de laatste berekeningen om onze schenking naar de twee goede doelen te kunnen doen. Hart voor Limburg en Ouders van Verongelukte kinderen mogen zich aan snel verwachten aan twee cheques om hun operaties te steunen.

Houdt zeker onze website en Social Media in de gaten!

Voor wie?

In 2021 werd er gekozen voor vzw Ouders van verongelukte kinderen en wilden we het SAVE charter mee in de kijker zetten.
De opbrengst van de Warmste Truckrun zal geschonken worden aan hen om hun extra middelen te geven om hun missie te kunnen blijven uitvoeren.

Vorige maand hebben we als team ook besloten om een tweede doel te ondersteunen, namelijk ‘Een Hart voor Limburg’, mede doordat kinderen voor ons als chauffeur een belangrijke doelgroep zijn. Ook hen gaan we dus een financieel steuntje in de rug geven.