Chauffeurs Inschrijving Warmste Truckrun 2021

Gelet op de infrastructuur, de geldende regels en protocollen, beperkingen, voorwaarden en gemaakte afspraken met betrokken partijen zal deelname voornamelijk mogelijk zijn met losse trekkers. Er wordt ruimte voorzien voor een beperkt aantal motorwagens/bakwagens, deze zullen omwille van de geldende protocollen omtrent Truck Runs niet kunnen deelnemen aan de mindervalide runs. Zij kunnen wel meerijden met de colonnes vanuit de verschillende startlocaties. Opleggers en aanhangwagens zijn niet toegestaan.

Deelname per truck zal €15 kosten.

Chauffeurs kunnen vertrekken vanuit 6 startlocaties of op eigen initiatief naar de Luminus Arena komen. Op de startlocaties worden koffiekoeken voorzien voor deelnemende chauffeurs.
De 6 startlocaties zijn:

  • Beringen, Transport Gheys
  • Bommershoven, Mac Queen
  • Bree, Ceyssens Containers
  • Lanaken, Sappi
  • Overpelt, Profel
  • Van Moer, Zwijndrecht

Ter plaatse zal een mogelijkheid zijn om deel te nemen aan een mindervalide run op het grondgebied van Genk.

Bedrijven die hun chauffeurs in groep willen inschrijven kunnen dit ook hier doen. Bij het afrekenen zal gevraagd worden voor een BTW-nummer waarna u automatisch een factuur zal krijgen. Inschrijven in groep vereist wel dat voor elk ticket de gegevens van de betreffende chauffeur dienen ingegeven te worden.

Bovenop onze Algemene Voorwaarden zijn ook de Algemene Voorwaarden Warmste Truckrun van toepassing. Bij het bestellen van tickets voor de Warmste Truckrun gaat u uitdrukkelijk akkoord met beide.

Chauffeurs die een voertuig besturen dat bedoeld is als reclame wagen dat op de daarvoor voorziene Sponsors Zone dient geparkeerd te worden dienen zich niet in te schrijven. Zij worden echter wel verwacht ten laatste om 9u00 op het terrein te zijn daar er een totaal verbod op rijdende voertuigen zal zijn op die zone van zodra de site voor het publiek opent.

Chauffeurs van de volgende firma’s kunnen best even met hun firma contact opnemen in verband met de inschrijvingen daar deze bedrijven hun chauffeurs in groep willen inschrijven: Gheys Transport, Gobo, Van Moer, Rimatrans, Trans Europe, Vanschoonbeek, GTS, move intermodal, Meers (Kusters), Baldewijns, Danny Trans, Smeers-Simenon, Delveau Depannage, Alders, Vanhees Metalen, H. Essers, Macharis, Kristotrans, Vervaeke, vervoer Luypaert, Mainfreight, Tailormade Logistics, offwego, jave transport en ACT.

tot de opening van de inschrijvingen

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar