Warmste Truckrun ’21

9 oktober 2021, dat is de datum om te onthouden! Als de vaccinatiecampagne van de regering slaagt kan de Warmste Truckrun in volle glorie plaatsvinden.


Waar?

De Warmste Truckrun ’21 zal doorgaan in en rond de Luminus Arena te Genk.

In de Lounge op het eerste verdiep zal de Logistical Jobday doorgaan.
De Lounge op het tweede verdiep is bestemd voor ons Netwerk Event.

Het gehele buitenterrein zal de setting zijn van al onze buitenactiviteiten.


Wat gaan we doen?

5 Locaties, van waaruit colonnes met vrachtwagens richting ons evenemententerrein rijden.
Eens daar aangekomen zullen al deze vrachtwagens geparkeerd worden op het terrein en ten show staan voor de bezoekers.

Vanop het terrein vertrekken ook een aantal runs met mindervaliden. Deze zullen rondrijden in de omgeving en een uurtje duren ongeveer.
Op het terrein zelf zal er ook vanalles te doen zijn zoals een jobdag, netwerkevent voor de sponsors, truck- en trailer salon met de constructeurs, playcorner etc.

Niet te vergeten staat dit evenement volledig in het teken van verkeersveiligheid. Er zullen dus ook demonstraties zijn hieromtrent, bijvoorbeeld van de gevaren van de dode hoek. Net omdat verkeersveiligheid het thema is van de Warmste Truckrun zal er die dag ook geen alcohol te verkrijgen zijn, want alcohol en rijden gaan niet samen! Wij vragen dan ook met aandrang deze niet zelf te voorzien.

Meer info volgt snel naarmate de organisatie een volgend stadium bereikt.

Voor wie doen we het?

Dit jaar hebben we gekozen voor vzw Ouders van verongelukte kinderen en willen we het SAVE charter mee in de kijker zetten.
De opbrengst van de Warmste Truckrun zal geschonken worden aan hen om hun extra middelen te geven om hun missie te kunnen blijven uitvoeren.

Vorige maand hebben we als team ook besloten om een tweede doel te ondersteunen, namelijk ‘Een Hart voor Limburg’, mede doordat kinderen voor ons als chauffeur een belangrijke doelgroep zijn. Ook hen gaan we dus een financieel steuntje in de rug geven.

Met de samenwerking en steun van