Warmste Truckrun ’22

22 oktober 2022 van 10u00 tot 17u00, een evenement volledig in het teken van transport en verkeersveiligheid.

Verscheidene constructeurs, opbouwers etc komen hun pareltjes showen.

Een chauffeursmarkt, waar elke chauffeur zijn hartje kan ophalen en de partner de portefeuille gesloten houdt…

Diverse eetgelegenheden.

Muziek wordt verzorgd door FM Goud.

Een heuse Kids Zone om ook de kleintjes een onvergetelijke dag te bezorgen.

Diverse Show Trucks


De opbrengsten van de Warmste Truckrun gaan dit jaar naar drie goede doelen.

Een Hart voor Limburg

Kind zijn, jong zijn. Onbezonnen en onbezorgd opgroeien. Ontdekken hoe de wereld in elkaar zit en welke plek je zelf zal innemen. Het is een boeiende en spannende tocht. Maar voor maatschappelijk kwetsbare kinderen is de realiteit vaak bikkelhard. Ze stoten op muren die ze op eigen krachten niet zomaar kunnen doorbreken. Specifiek voor hen wil Een Hart voor Limburg een bres slaan. Zodat we hen in het complexe samenspel tussen onderwijs, zorg en de thuissituatie alle kansen geven. Om erbij te horen. Om gelukkiger, evenwichtiger en sterker in het leven te staan. Met een hemelsbreed vertrouwen in de toekomst.

Even Zeer

Iedereen die betrokken is bij een verkeersongeval heeft recht op een goede opvang of begeleiding: gewonde slachtoffers, nabestaanden, naasten, veroorzakers, getuigen, …

‘De veroorzaker’ bestaat niet. Een verkeersongeval kan het gevolg zijn van een zware fout, zoals overdreven snelheid – onder invloed rijden of roekeloos rijgedrag. In heel wat gevallen is het echter een gevolg van een samenloop van omstandigheden, een inschattingsfout of wrong time – wrong place moment.

‘t kietelt

Wist je dat 1 op 7 Belgische kinderen in armoede opgroeit? Deze armoede is voor buitenstaanders vaak onzichtbaar maar voor kinderen uit kansarme gezinnen een dwingende constante. In deze gezinnen is er geen geld voor allerlei extraatjes. Extraatjes die voor leeftijdsgenoten vanzelfsprekend zijn, zijn voor deze kinderen ondenkbaar.

Zo ook het vieren van een verjaardag. Het is voor een kind wellicht de meest belangrijke dag van het jaar. Je staat in de belangstelling, je krijgt cadeautjes, je trakteert je klasgenootjes, je geeft een feestje voor je vriendjes en eet samen lekkere taart. Althans, voor de meeste kinderen ziet een verjaardag er zo uit. Maar niet voor kinderen uit kansarme gezinnen.


Download de affiche als PNG of als PDF