Locatie onthulling

Wedstrijdreglement

Gouden Truckers VZW organiseert een wedstrijd op haar sociale media kanaal Facebook. Het doel van deze wedstrijd is om de locatie waar de Warmste Truckrun zal plaatsvinden te onthullen. Gouden Truckers VZW zal op haar Facebook pagina drie tips plaatsen verspreid over verschillende dagen. Elke tip bevat een foto, wat er op de foto te zien is zal deel uitmaken van de antwoorden die men moet doorgeven. Op elke foto zit ook één artikel uit onze webshop verstopt, ook dit zal deel uitmaken van de antwoorden.
Om iedereen evenveel kansen te geven zal het wedstrijdformulier pas na alle tips vrijgegeven worden en zal er een schiftingsvraag zijn.

De winnaar mag een pakket verwachten van 3 artikels uit onze webshop, namelijk het mondmasker, de koffietas en het fluo-hesje.

Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd zolang men gedomicilieerd in België.
Deelnemen kan tot 24u na het tonen van de laatste tip.
Deelnemen is volledig gratis.
Deelnemers dienen het formulier op de website te gebruiken om hun antwoord door te sturen. Inzendingen via Facebook of mail worden niet meegerekend.
Iedereen maakt evenveel kans om te winnen, meerdere inzendingen per persoon verhogen de kansen niet.
De inzending die de correcte antwoorden bevat en het dichtst bij de schiftingsvraag zit wint.
De officiële naam van de locatie is het enige geldige antwoord.
Elke tip bevat een foto, op elke foto staat één artikel uit onze webshop. Deelnemers dienen, naast het doorgeven van de juiste locatie, het juiste artikel bij de juiste foto te plaatsen om kans te maken om te winnen.

Uw persoonlijke gegevens zoals naam, voornaam en email worden enkel gebruikt ter deelname aan deze wedstrijd. Dit is nodig voor contact te kunnen opnemen indien u gewonnen heeft. Deze gegevens worden niet gedeeld of verkocht aan derden en zullen niet voor reclame doeleinden gebruikt worden.